SKINBETTER SCIENCE KURSER

SKINBETTER SCIENCE – Prisbelønnet, klinisk og innovativ hudplejeserie

Skinbetter science™ er en ny klinisk hudplejeserie, som vil være tilgængelig på udvalgte klinikker og hos dermatologer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island. Skinbetter science™ blev grundlagt i 2015 i USA og sætter nu en helt ny standard indenfor professionel hudpleje. Fokus er kliniske, sikre resultater og patienternes oplevelse samtidigt med, at de gennem banebrydende teknikker fra forskellige steder i verden leverer videnskabeligt avancerede formler i sit produktsortiment.

TRAINER

Jasmin Benyamin-Holst

Jasmin Benyamin Holst begyndte sin karriere i Danmark,  efter afsluttet Cidesco skole i København 2001. I 12 år arbejdede hun som hudterapeut og træner ved et af de førende agenturer i Danmark og derefter på Amazing Space, som i dag ligger på d ‘angleterre i Københavns indre by. Hun flyttede tilbage til sin hjemby, Stockholm i 2013, hvor hun arbejdede med læger som ansvarlig for medicinsk hudpleje. Jasmin blev ansat hos Dermarome i 2015 for den danske afdeling. Efter 3 år som koordinator er hun nu vendt tilbage til sit hjertebarn som er hudpleje og training. Jasmin er ansvarlig for Dermarome medical, med vores brands: PRIORI og Skinbetter science

Skinbetter Science kursus

Kursus bookes efter aftale og ønskemål på:
kundeservice@dermarome.dk

 

TILMELD DIG HER!

Din tilmeldingen er personlig og gælder for én person. Er I flere i salonen, der ønsker at deltage, så udfyldes tilmeldning pr. person. Skriv: Kursusnavn, Kursusdato, Deltagernavn, E-mailadresse, Salon/Varehus og Telefonnummer.

BOOK DIG IND TIL KURSUS IDAG

Vi vender hurtigst muligt tilbage med en bekræftelsesmail.