SKINBETTER SCIENCE UDDANNELSER

SKINBETTER SCIENCE – Prisbelønnet, klinisk og innovativ hudplejeserie

Skinbetter science™ er en ny klinisk hudplejeserie, som vil være tilgængelig på udvalgte klinikker og hos dermatologer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island. Skinbetter science™ blev grundlagt i 2015 i USA og sætter nu en helt ny standard indenfor professionel hudpleje. Fokus er kliniske, sikre resultater og patienternes oplevelse samtidigt med, at de gennem banebrydende teknikker fra forskellige steder i verden leverer videnskabeligt avancerede formler i sit produktsortiment.

TRÆNER

Karoline Høyer Uhrbrand

Headtrainer & Medical Specialist Karoline Uhrbrand er underviser og ansvarlig for vores Cosmeceutical mærker i DK: heriblandt Skinbetter Science, Elizabeth Arden PRO, PRIORI og Deciem. Med over 25 år i branchen, en Master i Kosmetisk Kemi og en stor berøringsflade fra bl.a. undervisning på sygeplejeskolen, pharmakonom-elever og klinikejere forstår Karoline vores mærker på et højt faglig men også molekylært plan. Og når der er spørgsmål om mærkernes kemiske sammen- sætninger eller vedr. anatomi har hun altid svaret. Karoline´s undervisnings facon er lige til, detaljeret og dybdegående, og du vil føle dig guidet hele vejen igennem.

SKINBETTER SCIENCE UDDANNELSER

 

Skinbetter Science kursus

Kgs. Lyngby, Lottenborg: Kl. 09.30 – 16.30.                     Dato: 22/8, 22/10             

Vejle, Kellers Park: Kl. 10.30 -17.00.                                   Dato: 11/9, 8/10, 20/11

Morgenkursus: Kgs. Lyngby, Lottenborg: Kl 09-11.          Den 13/6. 

KURSUSLOKALER
Kgs. Lyngby– LOTTENBORG, Lottenborgvej 24
Comwell Vejle: Comwell Hotel Kellers Park– H. O. Wildenskovsvej 28, Brejning

TILMELD DIG HER!

Din tilmeldingen er personlig og gælder for én person. Er I flere i salonen, der ønsker at deltage, så udfyldes tilmeldning pr. person. Skriv: Kursusnavn, Kursusdato, Deltagernavn, E-mailadresse, Salon/Varehus og Telefonnummer.

BOOK DIG IND TIL KURSUS IDAG

Vi vender hurtigst muligt tilbage med en bekræftelsesmail.