PRIORI KURSER

PRIORI er adaptiv hudpleje

Prioris adaptive hudpleje er udformet til at “forstå” hudens komplekse kommunikationssystem – de subtile nuancer, der gør, at du er du. Alle Prioris produkter er producerede og udformet til at kunne aflæse og afkode hudens specifikke behov for fugt, beskyttelse og genopbygning. Da Priori anvender omhyggeligt udformede, avancerede nyheder indenfor bioteknologi, kan deres produkter levere det resultat, som specifikke hudtyper har behov for – det er adaptiv hudpleje.

TRAINER

Jasmin Benyamin-Holst

Jasmin Benyamin Holst begyndte sin karriere i Danmark,  efter afsluttet Cidesco skole i København 2001. I 12 år arbejdede hun som hudterapeut og træner ved et af de førende agenturer i Danmark og derefter på Amazing Space, som i dag ligger på d ‘angleterre i Københavns indre by. Hun flyttede tilbage til sin hjemby, Stockholm i 2013, hvor hun arbejdede med læger som ansvarlig for medicinsk hudpleje. Jasmin blev ansat hos Dermarome i 2015 for den danske afdeling. Efter 3 år som koordinator er hun nu vendt tilbage til sit hjertebarn som er hudpleje og training. Jasmin er ansvarlig for Dermarome medical, med vores brands: PRIORI og Skinbetter science

PRIORI KURSER

PRIORI Grundkursus, Trin 1

På PRIORIs Grundkursus, Trin 1, DECODED DAY bliver teori, filosofi, teknologier, ingredienser og produkt-sortiment gennemgået. Et teoretisk kursus, der om eftermiddagen afsluttes med praksis i form af en kemisk peel.

Hvad:
Et kursus, der varierer mellem teori og praksis. Til dig, som er hudterapeut.

Hvornår:
Kursus bookes efter aftale og ønskemål på:
kundeservice@dermarome.dk

 

 

 

 

PRIORI, Trin 2

PRIORI Trin 2, ADAPTIVE DAY, er en repetition af produktsortiment, og vi skærper samtidig alle salgsargumenter. Herudover indeholder kurset en praktisk gennemgang af Prioris 60 min. behandling “Uncover, Expose, Renew” med tilhørende massage-teknikker.

Hvad:
Et kursus, der varierer mellem teori og praksis. Til dig, som er hudterapeut.

Hvornår:                                                                                         
Kursus bookes efter aftale og ønskemål på:
kundeservice@dermarome.dk

 

TILMELD DIG HER!

Din tilmeldingen er personlig og gælder for én person. Er I flere i salonen, der ønsker at deltage, så udfyldes tilmeldning pr. person.
OBS! Skriv følgende ved tilmelding: Varemærke, kursus og dato, for – og efternavn, e-mail, salon og mobilnummer.

BOOK DIG IND TIL KURSUS HER

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med en bekræftelsesmail.