PARTNER

Boost din business sammen med os

Som partner brænder vi for gode relationer og tillid på alle niveauer. Du kan forvente dig at arbejde med bl.a. førende professionelle brands, som vi omhyggeligt har håndplukket; bareMinerals, ELEMIS, PRIORI, Kårby Organics, DECIEM, Lipsmart,  PHARMASKINCARE, Smith & Cult og Skinbetter science. Med vores 30 år i branchen, har vi stor erfaring og arbejder progressivt for at skabe nye redskaber til kundskab og vækst. Vi vil sammen med vores partnere i skønhedssaloner, spa, parfumerier, stormagasiner og e-handelsvirksomheder stå for øget kundskab, kvalitet og service i vores branche.

1. Vi vil give dig kundskab og inspiration

Vi har en stor passion for vores arbejde, og den deler vi med glæde. Dermarome er lige så meget en kundskabsvirksomhed som en skønhedsleverandør og træner hvert år over 3000 kosmetologer, massører og andre, der ønsker at investere i sig selv. Kundskab er en ferskvare, og derfor arbejder vi løbende på at tilbyde dig et udvalg af platforme, alt lige fra traditionel undervisning til e-læring, webbinar eller forskellige roadtrips, hvor du kan få øget kundskab.

2. Vi håndplukker vores brands

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig en komplet, professionel brandportefølje af førende brands, der aktivt fokuserer på forskning og er på forkant med udviklingen.

3. Vi gør din hverdag nemmere

Vi kan godt lide at tænke i nye baner og arbejde progressivt for at skabe redskaber til at vokse. Som din professionelle partner er vores mål altid at være til rådighed for at tilbyde dig vores omfattende ekspertise og engagement. Vi stræber efter at opretholde det samme høje serviceniveau på alle niveauer, fra uddannelse og markedsføring til levering og salg.

VI VIL GERNE VÆRE DIN PARTNER

Kontakt os så fortæller vi mere.