BÆREDYGTIGHED & MILJØ

DermaCare

DermaCare er fællesbetegnelsen for Dermanordics indsats for en bedre verden Vi støtter Basecamp Foundations forskellige projekter i Masai Mara, Kenya. Basecamp Foundation er en nonprofit fond, der arbejder for at forbedre forholdene for mennesker og miljø gennem øko-turisme. I deres hjælpearbejde fokuserer de b.la på beskyttelse af natur, miljø og dyreliv, bevarelse af lokale kulturer, traditioner og håndværk, uddannelse, arbejde og sundhed.

Vi støtter følgende projekter i Masai Mara Kenya:

  • Talek Primary School. The Basecamp Educational Scholarship Support Project bidrager til at flere piger får muligheden for at gå i skole.
  • Basecamp Maasai Brand. Et fair trade projekt, der giver 118 kvinder fra fem forskellige maasaibyer en løbende indkomst. Disse kvinder tjener 75% på de traditionelle Maasai smykker de sælger  .
  • Koiyaki Guiding School. Koiyaki Guiding School er den eneste skole, der giver den lokale maasaibefolkningen mulighed for at uddanne sig til professionelle guider. Derma Care sponsorerer 1-2 studerende hvert år.
  • Naboisho konservatet. Unikt vildmarkskonservat som integrerar vilda djur med lokalbefolkningen.

Basecamp Explorer

Turisme er kendt for at tære på miljøet, øge fattigdommen og underminere de lokale kulturer. Basecamp Explorer er en af de første – og få – undtagelser, der startede længe før øko-turisme blev “trendy”. Konceptet er at tilbyde autentiske rejseoplevelser, der samtidig påvirker det lokale miljø og kultur på en positiv måde. Basecamp Explorer er både en pioner og en rollemodel inden for økoturisme og har vundet flere prestigefyldte priser for sit seriøse arbejde. Indtægterne fra rejsevirksomheden går til Base Camp Foundation.

Hvert år rejser vi ned og besøger Basecamp Explorer i Maasai Mara, Dels for den fantastiske oplevelse men mest af alt for at se til at pengerne og hjælpen vi bidrager med i virkeligheden går til det rette formål.

HJÆLP OS MED AT HJÆLPE!

Leave a positive footprint.

Ønsker du at tage del i vores bestræbelser for en bedre verden?

Alle ansatte hos Dermanordic, inklusiv forhandlere og samarbejdspartnere har muligheden for at være med og støtte DermaCare økonomisk og derved få 10% rabat på private rejser til Basecamp Explorer i Maasai mara. Du kan også støtte maasaikvinderne ved at sælge deres smukke smykker.
For skønhedssaloner og kurbade koster det kun 900 € / år at deltage