OM DERMAROME

Dermarome – førende indenfor hudpleje og makeup

Lige siden vi startede i 1989 har grundtanken været simpel – kundefokus, kundskab, kvalitet og service.
Som partner tilbyder vi dig bl.a. følgende professionelle og håndplukkede brands; bareMinerals, ELEMIS, DECIEM, NIOD, The Ordinary, PRIORI, Skinbetter science, BUXOM, Löwengrip og Smith & Cult. Med vores 30 år i branchen, har vi stor erfaring og arbejder progressivt for at skabe nye redskaber til kundskab og vækst. Vi vil sammen med vores partnere i skønhedssaloner, spa, parfumerier, stormagasiner og e-handelsvirksomheder stå for øget kundskab, kvalitet og service i vores branche.

Dermarome indgår i Dermanordic, den førende leverandør af professionel hudpleje og makeup. Desuden ejer Dermagruppen de førende privatejede kosmetologskoler i Norge og Sverige; Hudpleieakademiet AS – Oslo (grundlagt 1995) og Elisabethskolan – Stockholm (grundlagt 1931).

Vi tilbyder

Kundskab

Vi har en stor passion for vores arbejde, og den passion deler vi med glæde. Dermarome er lige så meget en kundskabs-virksomhed som en skønhedsleverandør og træner hvert år over 3000 kosmetologer, massører og andre, der ønsker at investere i sig selv. Kundskab er en ferskvare, og derfor arbejder vi samtidig løbende på at tilbyde dig et udvalg af platforme, alt lige fra traditionel undervisning til e-læring, webbinar eller forskellige roadtrips, hvor du kan en øget kundskab.

Kvalitet

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig en komplet, professionel brandportefølje af førende brands, der aktivt fokuserer på forskning og er på forkant med udviklingen. Vi stræber efter at bevare den samme høje kvalitet på alle niveauer fra uddannelse og markedsføring til leverance og salg.

Service

Vi kan godt lide at tænke i nye baner og arbejde progressivt for at skabe redskaber til at vokse. Som din professionelle partner er vores mål altid at være til rådighed for at tilbyde dig vores omfattende ekspertise og engagement. Vi stræber efter at opretholde det samme høje serviceniveau på alle niveauer, fra uddannelse og markedsføring til levering og salg.

.

VI VIL GERNE VÆRE DIN PARTNER

Kontakt os så fortæller vi mere