bareMinerals
Prodnr.
mineralist_lasting_lip_liner

Mineralist Lasting Lip Liner

Pigmentrig mat læbeblyant med primereffekt, der holder læbefarven på plads, samtidig med at forhindre farven i at "løbe" ud i linjerne. Den cremede konsistens glider let på i ét enkelt strøg.

Vejl. pris
199,00 kr
  • ny
På lager

Beskrivelse

Mineralist Lasting Lip Liner er en cremet mat læbeblyant med primereffekt som holder læbefarven på plads, samtidig med at den udglatter og blødgør læberne. Den veganske formulering glider let på læberne, og giver en rig farve uden at ”løbe” ud i linjerne. Læberne får en perfekt base med definition, der nu er klar til en smuk farve, der holder hele dagen.

Læbeblyanten er lavet af bæredygtigt producerede naturlige ingredienser. Og fordi vi har forpligtet os til at bruge mindre plastik, er blyanten lavet af 100 % genbrugstræ.


Instruktioner

Påfør den ønskede farve eller en nuance tæt på din naturlige læbefarve for at få en diskret, men plumpet effekt. Start med at påføre i midten af din underlæbe og følg læbeformen udad. Påfør derefter på din overlæbe og start på midten af amorbuen, og arbejd udad.

PRO TIP: For at skabe en jævn, langvarig base til din læbefarve, skal du udfylde læberne med læbeblyanten som det første trin.


Detaljer

Produkt nr.
mineralist_lasting_lip_liner

Download billeder

Hent valgte eller alle

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg