bareMinerals
Prodnr.
mineralist_eyeshadow_palette

Mineralist Eyeshadow Palette

Skab dit eget unikke look med denne talkumfrie, veganske øjenskyggepalette med 6 rigt pigmenterede, let arbejdede nuancer med forskellige finish.


Vejl. pris
365,00 kr
  • ny
På lager

Beskrivelse

Skyggerne sidder hele dagen, uden at lægge sig i linjerne, og den cremede, men lette teksur gør det nemt at udtone og opbygge den ønskede intensitet. Mineralist Eyeshadow Palette er formuleret med koldpresset botaniske ingredienser, der giver næring og en synligt jævnere hud. - Vegansk - Fri for talkum, formaldehyd, syntetisk duft og gluten - 95% naturlige ingredienser * - Miljøvenlig emballage: helt genanvendelig og plastfri - uden spejl eller magnet - Dermatologisk testet - Oftalmologisk testet - Velegnet til følsomme øjne og kontaktlinsebærere * Gennemsnit for alle MINERALIST øjenskygger.


Instruktioner

Påføring:

For et let touch af farve, brug en fluffy børste til at påføre skygge med over hele øjenlåget og ind ved globelinjen, udton opad for at udjævne synlige kanter.


For et mere intensivt look, arbejd med 2 eller flere skygger med forskellig finish for at skabe et sømløst flerdimensionelt look.


For et smokey eye look, påfør en dybere mat nuance på øjenlåget, og blend derefter en lysere shimrende nuance over, udvisk synlige linjer med en fluffy blender-børste. Stryg farve langs den nederste vippelinje med en mindre tilspidset pensel.

Detaljer

Produkt nr.
mineralist_eyeshadow_palette

Download billeder

Hent valgte eller alle

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg