Grande Cosmetics
Prodnr.
GN1005-EU

GrandeMASCARA Black

Farve og pleje i ét! Denne eksklusive mascara tilføjer ikke kun volumen og længde, men er beriget med en blanding af peptider, panthenol og naturlige vokse.

Vejl. pris
235,00 kr
På lager

Beskrivelse

Farve og pleje i ét! Denne eksklusive mascara tilføjer ikke kun volumen og længde, men er beriget med en blanding af peptider, panthenol og naturlige vokse. Disse vigtige ingredienser nærer dine vipper, mens du dækker dem for at fremme sundere og smukkere øjenvipper over tid. Den bygbare, vandafvisende formel er let at fjerne for at forhindre, at vipperne går i stykker, samtidig med at vipperne forbliver fleksible og stærke. Applikatorbørsten er fremstillet med den perfekte kombination af hårde og bløde fibre til at løfte vipperne og opnå ultimativ volumen. Øvrigt: - Oftalmologisk testet - Kan bruges sammen med kontaktlinser og eyelash extensions.

Instruktioner

Fej børsten fra vipperoden ud mod spidsen. Påfør flere lag for volumen. Kan fjernes med makeupfjerner eller med sæbe og vand.

Detaljer

Produkt nr.
GN1005-EU
Lager
994
Oplæg
10.08.2022
GTIN
843246110054

Ingredienser

Aqua, Paraffin, (CI 77499) Iron Oxide, Stearic Acid, Cera Alba (Beeswax), Copernicia Cerifera Cera (Carnauba Wax), Cholesterol, Triethanolamine, CI 77007 (Ultramarines), Nylon 12, Glycerin, Cetyl Esters, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Aminomethylpropanediol, Panthenol, Propylene Glycol, Hydrated Silica, Myristoyl Pentapeptide-17, Ascorbyl Palmitate, Ethylhexylglycerin

Download billeder

Hent valgte eller alle

jpg
jpg
jpg
jpg