bareMinerals
Prodnr.
complexion_rescue_tinted_hydrating_moisturizer_btg

Complexion Rescue Tinted Moisturizer SPF 30, Beauty To Go

Denne rene, multifunktionelle, farvede dagcreme i rejsestørrelse, kombinerer fugtgivende og hudplejende fordele med naturligt glødgivende, let opbyggelig dækning og SPF.

Vejl. pris
140,00 kr
På lager

Beskrivelse

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream i rejsestørrelse, er en unik form af makeup. Den kombinerer de bedste egenskaber fra en foundation, en farvet dagcreme og en BB/CC-cream.

Den er rigt fugtgivende, let farvet og giver en let til medium dækning med en flot naturlig glød. Desuden har den en høj fysisk solbeskyttelse SPF 30 UVA / UVB.

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream er beriget med fugtighedsgivende marineingredienser og mineralelektrolytter, samt øger fugtniveauet i huden med 215% efter en uge og med 287% efter fire uger. Derudover oplevede 100% en forbedret hudstruktur efter kun en uge. *

Dermatologisk- og allergitestet. Ikke poretilstoppende.

*baseret på et uafhængigt amerikansk studie med 63 deltagere.

Instruktioner

Påfør Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream med rene fingre eller med f.eks. Smoothing Face Brush. (Produktet giver masser af fugt, derfor er det ikke altid nødvendigt med fugtighedscreme først, men hvis du vil, kan du påføre dit foretrukne serum inden.

Tag en lille mængde af produktet på fingerspidserne og fordel produktet over dit ansigt. Derefter masseres produktet ind med dine hænder. Hvis du i stedet for ønsker at bruge en børste,så vælg en med syntetiske hår, f.eks. Smoothing Face Brush.  Med en børste får du et mere omfattende resultat end hvis du påføre produktet med fingrene, og derudover opnår du en flot air-brushed effekt.

Detaljer

Produkt nr.
complexion_rescue_tinted_hydrating_moisturizer_btg

Download billeder

Hent valgte eller alle

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg