BY TERRY
Prodnr.
460230

Mini-To-Go Hyaluronic Hydra-Powder 8HA

Mini-To-Go Hyaluronic Hydra-Powder 8HA i en praktisk rejsestørrelse, 4g.

Vejl. pris
185,00 kr
På lager

Beskrivelse

Mini-To-Go Hyaluronic Hydra-Powder 8HA i en praktisk rejsestørrelse, 4g

En alsidig silkeagtig løs setting pudder der øjeblikkeligt slører ufuldkommenheder i huden, minimerer porerne, udjævner hudtonen, udfylder fine linjer og rynker, absorberer olie og reducerer glans og fikserer din makeup for et langvarigt resultat. Dens vægtløse gennemsigtige tekstur føles behagelig uden den udtørrende effekt på huden.

Med sine 8 forskellige typer hyaluronsyre i 3 molekylvægte (lav, medium og høj) hjælper denne hudplejeberigende formel med at beskytte og forhindre dehydrering af huden.

Unik teknologi:
Dens 100% naturlige, rene og veganske formel indeholder kun 2 ingredienser: Silica og hyaluronsyre af 8 forskellige slags. Hyaluronsyre har fantastiske fugtgivende egenskaber. Det holder op til 1000 gange sin vægt i vand. Den eksklusive teknologi med 8x hyaluronsyrer sikrer tredobbelt hydrering til huden.
- Hyaluronsyre med høj molekylvægt giver øjeblikkelig og intens hydrering til hudens overflade og forhindrer dehydrering.
- Hyaluronsyre med medium molekylvægt fylder huden og giver en glattere hudoverflade.
- Hyaluronsyre med lav molekylvægt sikrer en dybere, langvarig hydrering af epidermis.

Silica har materende egenskaber og giver det findelte pudder sit utrolige silkeagtige touch.

Resultatet er en fejlfri og glat hud!

- Velegnet til alle hudtyper
- 100% naturlig, ren og vegansk formel
- Universal - Transparent

Instruktioner

Påføres med en luftig mellemstor børste for kunne indfange den ønskede mængde pudder. Bank overskydende pudder af og påfør over hele ansigtet over foundation eller lige efter primer.

Til touch-ups skal du anvende med fingerspidserne på områder, der skal korrigeres for at absorbere olie og neutralisere glans. Til behandling natten over kan du bruge den over din natcreme for at ”låse” fugten inde og opretholde fugt på et optimalt niveau, mens du sover.

Detaljer

Produkt nr.
460230
Lager
2820
Størrelse
4 g
Oplæg
01.08.2023
GTIN
3700076460230

Ingredienser

SILICA, SODIUM HYALURONATE, HYALURONIC ACID. (T3371A1)

Download billeder

Hent valgte eller alle

jpg