Löwengrip
Prodnr.
42653

Define My Hair – Texturizing Cream 

Define My Hair – Texturizing Cream er en tekstur og volumengivende styling creme der giver en mat finish med medium hold, der holder hele dagen.

Vejl. pris
155,00 kr
På lager

Beskrivelse

Define My Hair – Texturizing Cream er en tekstur- og volumengivende stylingcreme med en mat finish og medium hold, der holder hele dagen. Det perfekte produkt til at skabe et legende og cool look med en defineret, mat og struktureret finish. Den brugervenlige og hurtigt absorberende formel letter din styling og gør det nemt at skabe din ønskede frisure hver gang.

Define My Hair – Texturizing Cream - Velegnet til dem, der ønsker at style håret uden af det synes over-stylet. Til kort hår: Påfør ved rødderne for et ekstra legende og rodet look. Produktet kan også påføres længderne for at tilføje mere tekstur og holde uden at tynge det ned. Uanset hårlængde giver denne stylingcreme en mat og struktureret finish uden at få håret til at føles tørt. Den friske unisex duft af krydret cedertræ med noter af ingefær, kardemomme og muskatnød er velegnet til alle.
Define My Hair – Texturizing Cream er beriget med fyldigt vitamin B5 og en stylingpolymer, der tilføjer hold uden at tynge håret. Ricinusolie blødgør og nærer.

Instruktioner

Påfør produktet i tørt hår. Den er velegnet til alle hårtyper og længder og er især god til styling af korte frisurer. Tilpas mængden af produkt i forhold til dit hårs længde, tykkelse og behov. Til fint hår er en mindre mængde nok, mens kraftigere hår har brug for mere produkt.

Detaljer

Produkt nr.
42653
Lager
3930
Størrelse
100 ml
Oplæg
01.04.2024
GTIN
7350073863808

Ingredienser

Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, VP/VA Copolymer, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax, Acrylates Crosspolymer-3, Ceteareth-20, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Panthenol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propylene Glycol, Propanediol, Quaternium-95, Laurtrimonium Chloride, Stearyl Stearate, Citric Acid, Stearic Acid, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance.

Download billeder

Hent valgte eller alle

jpg