Skin Reboot “No needles needed” udvider serien med Eye Cream og Exfoliating Pads

Skin Reboot er den ideelle serie til kvinder, for at de skal føle sig positive og omfavne deres alder – for at fejre det næste trin i livet, og føle sig godt tilpas i deres egen hud. Skin Reboot er målrettet en selvbevidst person, der lever sundt, rejser meget og har en aktiv hverdag med høje mål. En kvinde, der ønsker et mærkbart resultat uden brug af botox eller fillers.

”Jeg er så stolt af hele Skin Reboot-serien. Hvert produkt vi skaber, er baseret på at løse et skønhedsproblem, som enten jeg eller mine følgere oplever, som eksempelvis at reducere synligheden af fine linjer og en gennemfugtet hud. Jeg vil især fremhæve Exfoliating Pads, da de er yderst skånsomme mod følsom hud, men stadig giver dig et hurtigt resultat, som jeg ikke før har oplevet.” – Isabella Löwengrip, medstifter & kreativ chef, Löwengrip Beauty.

 

Skin Reboot Eye Cream

En aktiv øjencreme, der indeholder en unik sammensætning af indredienser, som løfter øjenlåget, reducerer kragetæer, mindsker mørke rande og hævelser under øjnene. Øjencremen indeholder syntetiskt slangeelixir (4%) med lav molekylevægt, der let trænger ind i huden. Ingrediensen dæmper nervesignalerne til muskelcellerne, hvilket får musklerne til at slappe af. Indeholder hydrolyseret gærekstrakt (2,8%), der plumper huden ved at øge hudens egen produktion af hyaluronsyre. Indeholder også peptider, der fungerer på både lodrette og vandrette linjer, har opbyggende ceramider til en hud, der er blivet tyndere med alderen, samt blødgørende sheasmør.

Vejl pris 565 kr , 15 ml

Skin Reboot Exfoliating Pads

Ansigtspads, der blidt, men effektivt eksfolierer hudens yderste lag, fjerner urenheder, døde hudceller og forbereder huden til den efterfølgende hudpleje. Huden får en ny klarhed og udstråling. Formuleret med 5% AHA,  der eksfolierer og øger cellefornyelsen samt kollagenproduktionen. Indeholder Niacinamid (en aktiv form af Vitamin B3), der øger cellefornyelsen og samtidig fungerer som en kommunikator og giver en beroligende virkning af følsom hud. Kollagensyntesen i aldrende fibroblaster stimuleres og hjælper med at bevare fugten i huden. Huden bliver mere elastisk, hudbarrieren stærkere og porerne mindre. Indeholder også allantoin, der er med til at give en beroligende virkning.

Vejl. pris 490 kr, 77ml (50 pads)