Löwengrip Beauty lancerer for første gang en anti-age serie, Skin Reboot – “No Needles Needed”

Löwengrip Beautys nye anti-age serie, Skin Reboot indleder lanceringen med fire produkter, Cleansing Oil, 24-Hour Cream, Anti-Age Serum og Anti-Age Firming Mask. Skin Reboot er en effektiv anti-age-serie, der giver en blødere, glattere og mere elastisk hud. Formlen arbejder med at udglatte og løfte huden: rynker minimeres uden injektioner. Skin Reboot er skabt til at kvinder skal føle sig smukke, uanset alder!

Indeholder aktive ingredienser, der booster cellefornyelsen og produktionen af ​​kollagen og elastin i huden

Skin Reboot’s anti-aging egenskaber kommer fra aktive ingredienser, der booster cellefornyelsen og produktionen af ​​kollagen og elastin i huden. To unikke ingredienser i produkterne er syntetisk slangeelixir og ananasenzym. Den syntetiske slangeelixir har en muskelafslappende virkning, hvilket minimerer synligheden af ​​rynker. Ananasenzymet hjælper med at eksfoliere huden forsigtigt, forbedrer hudens fugtniveau og fremmer en klarere hudtone. Alle produkterne fra Skin Reboot-serien er veganske og er ikke testet på dyr.

Ideen til Skin Reboot

Ideen til Skin Reboot blev til, da Löwengrips grundlægger og tidligere kreative direktør, Isabella Löwengrip blev ældre og ledte efter produkter, der kunne hjælpe med at forhindre fine linjer og rynker. Hun ville skabe et mere modent produkt, der også kunne hjælpe hendes følgere, i takt med at de også bliver ældre. Hun blev inspireret til at skabe et feminint produkt, der hylder de positive aspekter ved kvindelig aldring, men som også er effektiv og giver forbrugeren mulighed for hurtigt at se resultater. Skin Reboot er det ultimative produkt til kvinder, der skal føle positiviteten og energien ved aldring – for at fejre det næste trin i livet og kunne føle sig godt tilpas i deres egen hud. Velegnet til alle selvbevidste kvinder, der er, lever sundt, rejser meget, har en aktiv hverdag og høje mål. Skin Reboot giver synlige resultater uden brug af botox eller fillers.

“Jeg er så stolt af dette produkt, vores første anti-age-serie. Hvert produkt, vi fremstiller, er baseret på at løse et skønhedsproblem, som jeg eller mine følgere søger, såsom at reducere synligheden af ​​fine linjer og en gennemfugtet hud. Vi har lagt så meget kærlighed i disse produkter for at sikre, at alle kvinder føler sig smukke, uanset alder. .” –Isabella Löwengrip, grundlægger og tidligere kreativ direktør, Löwengrip Beauty 

Cleansing Oil

Oliebaseret ansigtsrens, der skånsomt og effektivt fjerner makeup og urenheder. Ved kontakt med vand forvandles olien til en mælkelignende emulsion, forsigtigt renser huden i dybden og efterlader en blød og gennemfugtet følelse. Formlen indeholder ananasenzym, der let eksfolierer de yderste hudlag og fjerner beskadigede og døde celler. Øger fugtnuceauet, elasticiteten og fremmer en mere sund og klar hud.

Vejl pris 365 kr, 75 ml

”En aldrende hud bliver let fugtfattig og har derfor brug for fugtgivende produkter. Det var vigtigt for mig at udvikle en olie, der renser i dybden for at fjerne urenheder og makeup, men samtidigt uden at tilstoppe porerne.”- Isabella Löwengrip, kreativ direktør.

Anti-Age Serum

Opstrammende ansigtsserum, der effektivt arbejder på at reducere fine linjer og rynker, samt forebygge hudens aldring. Serummet indeholder syntetisk slangeelixir med lav molekylvægt, der let trænger ind i huden. Ingrediensen dæmper nervesignalerne til muskelcellerne, hvilket får musklerne til at slappe af. Produktet kan bruges i hele ansigtet eller som en partiel behandling af områder, såsom kragetæer. Serummet indeholder også hydrolyseret gærekstrakt, som plumper huden og peptider, der styrker bindingerne i huden, hvilket øger spændstigheden.

Vejl. pris: 675 kr, 30 ml

”Jag elsker at afprøve forskellige serums for at opnå forskellige resultater af min hudpleje. Dette anti-age serum arbejder virkeligt i dybden mod rynker og fine linjer, samtidig med at huden plumpes.” – Isabella Löwengrip, kreativ direktør.

24-hour Cream

Fugtboostende 24-timers ansigtscreme, som arbejder i dybden og giver en øjeblikkelig plumpet hud. En unik formulering med omhyggeligt udvalgte ingredienser, såsom hyaluronsyre med lav molekylvægt og gærekstrakt, der booster hudens egen produktion af hyaluronsyre, forhindrer rynker og fugter huden både på overfladen og i dybden. Ceramider og peptider styrker hudens beskyttende barriere og øger fugtniveauet. 24-Hour Cream indeholder også syntetisk slangeelixir, der dæmper nervesignalerne til muskelcellerne, hvilket får musklerne til at slappe af.

Vejl. pris: 585 kr, 50 ml

”Mit mål har længe været at fremstille en 24-timers creme, der både fungerer dag og nat. Cremen, som vi har udviklet, arbejder langsigtet på rynker og linjer og er en fantastisk base under makeup. Vi er meget stolte af kombinationen af fugt, plumping og anti-aging.” – Isabella Löwengrip, kreativ direktør.

Anti-age Firming Mask

Genopbyggende og cellestimulerende ansigtsmaske, der arbejder med højaktive ingredienser på huden i løbet af hele natten. Ansigtsmasken styrker hudens beskyttende barriere, øger cellefornyelsen og tilføjer glød til en træt og grå hud. Den rige formel indeholder bl.a. styrkende ceramider og lavmolekylær hyaluronsyre, der plumper og opretholder fugtighedsbalancen i huden. Genopbyggende og opstrammende peptider, blidt eksfolierende ananasenzym og stimulerende niacinamid, der forbedrer hudens elasticitet.

Vejl. pris: 675 kr, 50 ml

En utrolig leave-on maske, som styrker hudens beskyttende barriere, øger cellefornyelsen og tilføjer glød. Huden bliver mere elastisk og fugtgivet i dybden.
Et typisk produkt til ”Löwengrip-kvinden.” – Isabella Löwengrip, kreativ direktør.