bareMinerals nye læbestift er udviklet med et minimalt antal ingredienser for at få maximalt resultat.

Mineralist Hydra – Smoothing Lipstick Den første mineralrige veganske læbestift med et minimalt antal ingredienser, bevist til at give 2X mere fugt og 2X rigere farve. Denne cremede, mineralrige læbestift indhyller læberne i fugtgivende, rig farve og naturligt nærende botaniske ekstrakter. Forbedrer mærkbart læbernes udseende; reducerer synligheden af læbelinjer, ujævn struktur og tørhed på kun en uge. Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick er en revolution når det gælder farve, udvilket til både minimalisten og maximalisten i os alle. Med 25 naturinspirerede nuancer findes der et bredt farveudvalg, alt fra jordfarvede nudes til klare røde toner – der findes en nuance til enhver lejlighed og humør.

Indeholder 19 ingredienser, hvilket er 40% færre end traditionelle læbestifter*. Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick formula består af 76% naturlige ekstrakter, som er bæredygtigt høstet rundt omkring i verden. Er beriget med omegarig, koldpresset europæisk havtornolie, middelhavs olivenolie og antioxidantrig, marokkansk granatæbleekstrakt, der fugter, giver næring og fornyer, hvilket giver mere bløde og jævne læber. . Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick er fri fra unødvendige tilsætningsstoffer såsom; fthalater, syntetisk duft og mineralolie

Vejl. pris: 249 kr