”Less does more” — færre ingredienser, bedre resultat til en sundere hud.

bareMinerals nya PURENESS Skincare Collection er den første rene, veganske rens og fugtighedsgivende creme med kokosnød og kaktusfrugt, som mindsker rødme og følsomhed. Når det gælder en smuk, strålende hud tror bareMinerals på filosofien at “less does more” — færre ingredienser, bedre resultat til en sundere hud. PURENESS Skincare Collection består af en beroligende, daglig rens og en fugtgivende creme – hver og en udviklet med kun 15 rene, veganske ingredienser. Begge er fri for unødvendige tilsætningsstoffer, phthalater, SLS, PEG og syntetisk duft. De er milde nok til selv den den mest følsomme hud, PURENESS Gel Cleanser og Soothing Light Moisturizer reducerer synligt følelsen og udseendet af følsomhed.

Den rene veganske formel indeholder kokosvand og kokosmælk, som hjælper med at fugte og berolige, samt kaktusfrugt, der dæmper forekomsten af rødme, hvilket giver dig en hud som både ses og føles beroliget, behagelig og sund. PURENESS Skincare Collection er en god løsning for alle, der leder efter skånsom og effektiv hudpleje.

PURENESS COLLECTION

PURENESS Gel Cleanser

En daglig rensegel med 40% færre ingredienser end de mest solgte.* Den mindsker følsomheden og hjælper huden til at føles beroliget, samtidigt med at den forsigtigt fjerner makeup, forureninger og overflødig olie.
* Baseret på et gennemsnitligt antal ingredienser i de 20 mest solgte rens, NPD US Skincare Sales, Jan-Dec 2018.

Vejl. pris 235 kr, 120 ml

PURENESS Soothing Light Moisturizer

En let, daglig fugtgivende creme med 60% færre ingredienser end de mest solgte cremer** Den mindsker rødme og følsomhed, samtidig med at den tilfører øjeblikkelig og langvarig fugt.
** Baseret på et gennemsnitligt antal ingredienser i de 20 bedst sælgende fugtgivende cremer, NPD US Skincare Sales, Jan-Dec 2018.

Vejl. pris 355 kr, 50 ml