FULL OF PREBIOTICS & SUPERFRUITS – FREE OF ENLARGED PORES

Vores første rene 3-trins kollektion med præbiotika og superfuits, som er klinisk bevist til at reducere porerne.
Forestil dig en sund afbalanceret hud uden forstørrede porer, uanset alder og hudtype. Forestil dig hudpleje, der eksfolierer skånsomt uden irritation. Forestil dig dramatisk mindre synlige porer på blot en uge.*
PORELESS Collection produkterne er spækket med naturlige ingredienser, der hjælper med at reducere synligheden af porer og fugter huden. Produkterne er klinisk bevist til at reducere synligheden af porer med hudforfinende superfrugter. PORELESS Clay Cleanser, Exfoliating Essence og Oil-Free Moisturizer indeholder også præbiotika fra sukkerrør og ahorn for at give huden et sundere udseende

*Ved at bruge 3-trinsrutinen sammenlignet med at bruge produkterne separat. Baseret på en forbrugerundersøgelse med 32 kvinder i alderen 22-55 år.

Key benefits

SUPERFRUITS: Frugtsyrer eksfolierer skånsomt for at forfine udseendet af porerne.
PREBIOTICS: Denne præbiotika-duo hjælper med, at balancere hudens flora for en sund og afbalanceret hud.
FEATHERWEIGHT FINISH: Lette og nemme at påføre med sine plejende formler, der ikke tilstopper porerne.
VEGAN: Full of what’s good and free of what harms. Denne rene formel indeholder ingen animaliske ingredienser.

Step 1: PORELESS Clay Cleanser

Denne cremede lerrens, renser skånsomt porerne i dybden for en klar og sund hud. Den SLS-frie formel reducerer også overflødig olie og giver en frisk og afbalanceret glød. Masseres ind på fugtig hud, morgen og aften. Skyl grundigt.

Vejl. pris 235 kr, 120 ml

Step 2: PORELESS Exfoliating Essence

Denne lette essens er designet til daglig brug og hjælper med at minimere porer og balancere olie. Som en micropeeling hjælper formlen med at forfine huden, da den fjerner poretilstoppende urenheder og døde hudceller. Bruges efter afrensning, morgen og aften, på en vatrondel ved at påføre i hele ansigtet.

Vejl. pris 275 kr, 150 ml

Step 3: PORELESS Oil-Free Moisturizer

Denne lette, oliefrie, fugtgivende lotion giver fugt, mens den hjælper med at forfine hudens tekstur, for at minimere synligheden af porer. Påføres efter afrensning og eksfoliering, morgen og aften.

Vejl. pris 395 kr, 50 ml