Hailey Bieber Lanserer nya banbrytande BOUNCE & BLUR Collection från bareMinerals

Med en banebrydende teknologi inviterer bareMinerals ind til leg og kreativitet! BOUNCE & BLUR Collection til øjne og læber har en uimodståelig ”bouncy” tekstur, der er let at anvende. Kollektionen indeholder to øjenskyggepaletter og fire blush, som giver dig mulighed for selv, at tilpasse intensiteten fra et blødt touch til dybe og dramatiske øjne og kinder – helt uden brug af børste.    

BOUNCE & BLUR  Eyeshadow Palette

Disse fingerspidsvenlige, vægtløse formler lægger sig ikke i folder eller linjer, drysser ikke og er utroligt nemme at arbejde med. Hver øjenskyggenuance er inspireret af den solbelyste himmels naturlige skønhed og variere i finish fra satin til shimmer. Vælg mellem en kold (Dawn) eller en varm (Dusk) palette. Fingerspidsvenlig og sjov at påføre. Den unikke “bouncy” formel glider let over øjenlåget og transformeres enkelt fra dag til aften – perfekt til når du er på farten.

Vejl. pris: 395 kr

BOUNCE & BLUR Blush

Blushene er inspireret af de smukke farver fra solopgangen og solnedgangen og giver dig en blød, jævn finish, der slører porer og ufuldkommenheder. Beriget med hudplejende botaniske ingredienser, et udjævende mineralkompleks og farvesmarte perler. Denne dermatologisk testede formel giver dig mulighed for nemt at blive din egen makeupartist. Kommer i fyra nyanser; Mauve Sunrise, Pink Sky, Coral Cloud och Blurred Buff. Brug fingerspidserne til nemt at påføre denne silkebløde blush for en naturlig glød.

Vejl. pris: 285 kr

bareMinerals BOUNCE & BLUR Collection