FULL OF skin-improving longwear, FREE OFF dry, heavy coverage

En foundation, der sidder hele dagen, giver fuld dækning og har hudplejende egenskaber. bareMinerals BAREPRO Performance Wear Liquid och Powder kollektion er nu optimeret, og er udvidet til 35 ekspertkalibrerede nuancer for virkeligt at kunne passe til alle hudtoner. Disse bedst sælgende, højtydende formler, beriget med hudforbedrende mineraler og nærende ingredienser, leverer en oplevelse, der virkelig er ”CLEAN WITHOUT COMPROMISING PERFORMANCE”.

DNA Eye Recovery Crème och Intense Recovery Crème

BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20

A Good-For-Skin Foundation: Ikke-kemisk, mineralbaseret SPF 20. Allergivenlig, dermatologisk testet og ikke-komedogen. Dette er “MAKEUP SO PURE AND CLEAN YOU CAN SLEEP IN IT”. MINERAL LOCK Longwear Technology giver fuld dækning, der holder i op til 24 timer, samtidig med at hudstrukturen forbedres, porerne reduceres og fugtniveauet øges over tid. Denne foundation er sved-, vand-, fugt- og varmeresistent, den lægger den sig ikke i folder eller linjer og den tværer ikke ud og smittter ikke af. True-to-You Shades: 35 nuancer optimeret udfra undertone, dybde og intensitet for at give en forbedret matchning, fra Porcelain til Cocoa. Formlen slører øjeblikkeligt porer og ufuldkommenheder og giver en medium til fuld dækning med en fejlfri, naturligt mat finish.

Vejl. pris: 385 k

BAREPRO Performance Wear Powder Foundation

A Good-For-Skin Foundation: Skabt med 90% vitaminer og mineraler.  Allergivenlig, dermatologisk testet og ikke-komedogen. Dette er “MAKEUP SO PURE AND CLEAN YOU CAN SLEEP IN IT”. Long-Lasting Coverage: En formel, der tillader huden at ånde og bliver på plads i op til 12 timer uden at klumpe. Denne ikke-komedogene hudforbedrende foundation hjælper med at reducere porens synlighed og kontrollerer glans. True-to-You Shades:35 nuancer optimeret udfra undertone, dybde og intensitet for at give en forbedret matchning, fra Porcelain til Cocoa. En ultrablød, silkeagtig tekstur, som leverer justerbar medium til fuld dækning med en mat finish.

Vejl. pris: 365 kr