Waves of hydration

Den nye Ultra Smart Pro-Collagen Aqua Infusion Mask er en fugtmaske, der tilfører huden fugt på flere niveauer, hvilket styrker hudens fugtighedsbarriere, klinisk bevist til at øge fugtindholdet med op til 250% på kun en time.* Giver en jævnere og fastere hud med synlig forbedring af hudens elasticitet på blot 28 dage. Elemis Ultra Smart Aqua Shuttle Technology, kombineret med avanceret tangkompleks giver synligt transformative resultater.

Unikke Komplekser
• ULTRA SMART HYDRA-INFUSION COMPLEX indeholder også natriumhyaluronat, der giver øjeblikkelig fugt og en beskyttende hinde for at forhindre fugttab.
• ULTRA SMART AQUA SHUTTLE TECHNOLOGY frigiver langsomt den indkapslede blanding af algeekstrakter og fugtgivende ingredienser, hvilket opretholder fugtniveauet i op til 24 timer.
• ULTRA SMART LINE FIGHTING COMPLEX arbejder for at forhindre dybe linjer og reducering af hudens elasticitet. Giver synligt transformative resultater.

Vejl. pris 1595 kr, 50 ml
*Uafhængig forbrugertest 2018. Resultatet er baseret på 31 personer over 4 uger.

Ultra Smart Pro-Collagen Aqua Infusion Mask

Intelligent hudpleje, som bevarer, styrker og beskytter huden

Elemis har længe været pionerer inden for forskning og udvikling af alger og de bemærkelsesværdige og positive egenskaber, de har for huden. Efter test af 34 forskellige variationer af mikro- og makroalger og tang har Elemis nu udvalgt de allerbedste og skabt ULTRA SMART PRO COLLAGEN. Alger er ekstremt næringsrige, alsidige og adaptive. De lever både i ferskvand, saltvand og i ekstreme omgivelser som i Ishavet og Det Døde Hav. Algerne blomstrer i forskellige miljøer ved at producere forbindelser og sekundære metabolitter til kemisk forsvar. De indeholder også vitaminer, mineraler, aminosyrer og polysaccharider, og denne kombination gør alger til noget af det mest ultimative for huden, der konstant udsættes for indre og ydre stressfaktorer.

Elemis anvender 12 specifikke røde, grønne og brune mikroalger i Ultra Smart Pro Collagen. De hjælper til med at bevare, transformere, fremme og beskytte hudens elasticitet, samtidig med, at de behandler dybe linjer og rynker. Her kan man virkelige tale om, at naturen møder teknologi. Resultatet er et vældigt målrettet leveringssystem, hvor formlen indkapsles, langsomt deles ud og får så lov til at arbejde med maksimal effekt, hvilket giver stærke synlige resultater.