Full of Clean glow – Free of Unnatural Finishes

Få friskt glow på et øjeblik! Skræddersy din egen solkyssede farve og glød med Nye Clean Glow serien fra bareMinerals. Med kun tre nemme trin, der består af Bronzer, Highlighter og Fiksering, får du et friskt, sundt glow med lang holdbarhed. Nikki DeRoest, bareMinerals internationelle makeupartist bruger Clean Glow Collection, når hun skaber sit signatur glow.
”Sammen slører disse produkter udseendet af porer og giver din hud den smukkeste glød,” siger Nikki. “Jeg elsker, hvor frisk min hud ser ud efter applicering.”

Velegnet til alle hudtoner og hudtyper. Non comedogenic. Ikke hudirriterende. Dermatologisk testet.

Step 1 – Bronze

Nye Endless Summer Bronzer: Denne pressede pudderbronzer har en mat finish og skaber en jævn overflade, der reducerer udseendet af porer. Beriget med Gradual Glow Complex, der både giver huden øjeblikkelig og langvarig farve og glød med eller uden makeup.
Vejl. pris 350 kr, 9,5 g

Nye BAREPRO GLOW Bronzer: En alsidig flydende bronzer, der kan påføres alene på huden, oven på makeup eller blandes med andre produkter. Formlen har lang holdbarhed, er fjerlet og har en sammensætning med mineralperler, der giver huden glød og botaniske ekstrakter, der booster huden. 
Vejl. pris 295 kr, 14 ml

Steg 2 – Highlighter

Nye Endless Glow Highlighter: En presset highlighter uden glitter, der giver naturlig glød og med en formel, der reducerer udseendet af porer og slører fine linjer.
Vejl. pris 345 kr, 10 g

BAREPRO GLOW Highlighter: Denne flydende highlighter kan påføres alene på huden, oven på makeup eller blandes med andre produkter. Formlen har lang holdbarhed, er fjerlet og har en sammensætning med mineralperler, der giver huden glød og huden boostes med botaniske ekstrakter.
Vejl pris 295 kr, 14 ml

Steg 3 – Set og fiksér

Nye Dew Mist Setting Spray: Denne rene mist holder makeuppen på plads og giver huden flot glød. Den giver huden øjeblikkelig og langvarig fugt for en dewy, sund hud. Kan bruges når som helst i løbet af dagen til at opfriske og fugtgive huden.
Vejl. pris 115 kr, 30 ml – 295 kr, 100 ml

NYE CLEAN GLOW COLLECTION

Læs mere om produkterne her …