ELEMIS Peptide 24/7-serien er inspireret af kroppens mirakuløse indre ur. Huden følger cirkadiske rytmer og skaber aktivitetsbølger, der signalerer cellerne til at udføre vigtige processer i bestemte perioder. Timing af disse processer er afgørende for en sund og afbalanceret hud. Forstyrret søvn, miljøforurening og en hektisk livsstil kan medføre, at din hud bliver usynkroniseret og ubalanceret, og den får et træt, gråt og tørt udseende. PEPTIDE 24/7 er dit forsvar mod en hektisk livsstil. Ved at kombinere Peptide4 teknologien med ELEMIS eksklusive vegetabilske olier og ekstrakter får vi en formel, der kickstarter huden tilbage i balance. Hjælper synligt til at genoprette, fylde ud og forny huden for et mere udhvilet og friskt udseende.

PEPTIDE4 Adaptive Day Cream

En vidunderlig fugtighedscreme, der tilpasser sig efter hudens behov i løbet af dagen. Virker udglattende og giver en flawless fornemmelse med eller uden make-up. Indeholder Honesty Seed Oil, der er naturlig rig på fedtsyrer, der bidrager til blød og glat hud. Mineralske mikrosfærer hjælper til at udviske ufuldkommenheder og absorberer overskydende talg uden at udtørre huden. Schweiziske botaniske ekstrakter, inkl. Sommerfuglebusk, Timian og Malva, virker fugtgivende og opretholder hudens naturlige forsvar mod miljøforureninger.

Vejl. pris 655 kr., 50 ml

PEPTIDE4  Plumping Pillow Facial

En fugtgivende nat-maske, der skaber et biomimetisk slør, der bidrager til forhindret fugttab i løbet af natten. Giver en strålende hud plumpet med fugt. Indeholder ELEMIS ekslusive Star Arvensis ™ Olie og vildhøstet jasmin, som natten igennem arbejder for at give fugt til udtørret hud. Røde alger danner et kølende slør på hudens overflade og giver intensiv fugt, så huden opleves glattere og jævnere, når du vågner om morgenen.

Vejl. pris 675 kr. 50 ml

Star Arvensis™ Seed Oil
Ekslusiv for ELEMIS

Denne koldpressede botaniske olie er en af de rigeste plantebaserede Omega 3 fedtsyre kilder. Fremragende til tør hud og hjælper til at styrke hudens naturlige fugtbarriere, så huden føles fuld af næring.

Honesty Seed Oil
Først på markedet

Denne dyrebare olie stammer fra Storbritannien. Honesty seed oil er koldpresset fra Honesty frø, der stammer fra en smuk blomstrende plante. 3,5 kg frø er nødvendig for at kunne producere 1 kg olie. Olien er naturlig rig på fedtsyrer, hvilket bidrager til en blød og glat hud.

Night Scented Stock Seed Oil
Ekslusiv for ELEMIS

Denne antioxidantrige olie er koldpresset fra Night Scented Stock blomstens frø, der dyrkes i East Anglia, Storbritannien. Den indeholder op til 10 gange mere E. Vitamin end de fleste andre kommercielle olier, der anvendes i hudpleje.