Intelligent hudpleje, som bevarer, styrker og beskytter huden

Elemis har længe været pionerer inden for forskning og udvikling af alger og de bemærkelsesværdige og positive egenskaber, de har for huden. Efter test af 34 forskellige variationer af mikro- og makroalger og tang har Elemis nu udvalgt de allerbedste og skabt ULTRA SMART PRO COLLAGEN. Alger er ekstremt næringsrige, alsidige og adaptive. De lever både i ferskvand, saltvand og i ekstreme omgivelser som i Ishavet og Det Døde Hav. Algerne blomstrer i forskellige miljøer ved at producere forbindelser og sekundære metabolitter til kemisk forsvar. De indeholder også vitaminer, mineraler, aminosyrer og polysaccharider, og denne kombination gør alger til noget af det mest ultimative for huden, der konstant udsættes for indre og ydre stressfaktorer.

Elemis anvender 12 specifikke røde, grønne og brune mikroalger i Ultra Smart Pro Collagen. De hjælper til med at bevare, transformere, fremme og beskytte hudens elasticitet, samtidig med, at de behandler dybe linjer og rynker. Her kan man virkelige tale om, at naturen møder teknologi. Resultatet er et vældigt målrettet leveringssystem, hvor formlen indkapsles, langsomt deles ud og får så lov til at arbejde med maksimal effekt, hvilket giver stærke synlige resultater.

Ultra Smart Pro-Collgen Complex 12 Serum

Et højtpræsterende koncentreret serum, der behandler og bearbejder fine linjer, rynker og elasticitet. Indeholder en blandning af 12 vældigt potente makro- og mikroalger, som med kliniskt bevist effekt kan beskytte og genopbygge elasticitet og fasthed i huden samt reducerer fine linjer og rynker. 

UNIKKE COMPLEX
Ultra Smart Alage Complex – Indeholder 9 potente røde, grønne og brune mikro- og makro alger, der forbedrer hudens fasthed og glød. 
Ultra Smart Drone Peptide Technology – Et målrettet leveringssystem, hvor formlen indkapsles, langsomt deles ud og får så lov til at arbejde med maksimal effekt, hvilket giver meget kraftfulde resultater.
Ultra Smart Line Fighting Complex – En blandning af 3 potente alger og afrikansk Orange Bulbin, der arbejder målrettet på dybe, faste linjer og rynker for at give et synligt tranformerende resultat.

Vejl. pris 2795 kr
Lanceres uge 16

 

Ultra Smart Pro-Collagen Eye Treatment Duo

Denne kliniske beviste * 24-timers (dag/nat) behandlingsduo til øjenområdet indeholder Elemis´ ULTRA SMART Pro-Collagen teknologi, der i kombination med forskellige complex reducerer udseendet af dybe, faste linjer, poser og mørke rande og samtidig giver den sarte hud i øjenområdet et mindre løft og en fantastisk glød.

UNIKKE COMPLEX
Ultra Smart Line Fighting Complex – En blandning af 3 potente alger og afrikansk Orange Bulbin, der arbejder målrettet på dybe, faste linjer og rynker for at give et synligt tranformerende resultat.
Ultra Smart Triple Targeted Dermal Complex (morgen) – Et polysaccharid complex, der reducerer fremkomsten af hævelser, poser og mørke rande under øjnene, samtidig som det giver en opstrammende effekt ved øjenkonturen.
Ultra Smart Slow Release Dermal Technology (aften) – En tredimensionel matrix af polysaccharider, som hjælper med til at forbedre hudens elasticitet og reducerer udseendet af linjer og rynker i øjenområdet. 

Vejl. pris 1995 kr, 2 x 10 ml.
Lanceres uge 16