PRIORI Skincare – TTC: Triple Turmeric Complex

Det første naturligt rene, adaptive hudplejemærke. Prioris mål er at anvende ingredienser af bedste kvalitet, der giver de bedste mulige resultater for alle, som anvender vores produkter. Vores erfaring med bioteknologi har gjort det muligt for os skubbe naturens grænser og producere en “ren” serie af hudplejeprodukter med en formel, der er 99 % naturlig. Teknologi møder med andre ord naturen.

Alle Prioris TTC-produkter består af en eksklusiv, meget effektiv og naturlig complex af 3 typer farveløs gurkemeje, grøn te, vindruekerner og lakrids, der sammen giver en kraftfuld multifunktionel adaptiv effekt; tilfører antioxidanter, virker lysnende og anti-inflammatorisk.

 

TTC f x310 Naturally Enriched Cleanser

HVAD? Mild, naturlig rens med gel-tekstur. Renser i dybden og forbereder huden uden at virke udtørrende. Genopliver huden og gør den silkeblød.
HVORNÅR? Morgen (1 gang) og aften (2 gange).
HVORDAN? Tag 1-2 pump i hånden og skum produkter op med lidt vand, påfør på ansigt/hals/decolleté. Masser ind i huden og fjern med en varm klud/håndklæde og vand.
HVEM?Til alle hudtyper og hudtilstande. Foretrækker du følelsen af vand og sæbe, passer denne rens perfekt til dig og efterlader en frisk følelse. Passer alle hudtilstande; fra tør, fugtfattig, følsom til kombineret, akne og fedtet hud. Med fugtgivende egenskaber, som er vigtige for alle hudtyper.
Nøgle ingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, Sodium Lauroyl Glutamate & Soap-Wort Root Extract, Honning og Aloe Vera, Æble ekstrakt, Vegetabilsk Glycerin

Vejl. pris 395 kr / 180 ml & pH 5

TTC f x320 Illumination Treatment
99.33% All-Natural

HVAD? Korrigerende og behandlende produkt for ujævn, pigmenteret hud samt solskadet hud med alderspletter og uregelmæssigheder. Giver en vidunderlig udjævnende og udglattende finish og glød.
HVORNÅR? Anvendes morgen og/eller aften som korrigerende produkt.
HVORDAN? Påfør 1-2 pump i hånden og masser produktet ind i ansigt, hals og decolleté. Anvend som behandlende produkt. Du kan påføre fugtgivende produkter eller solbeskyttelse direkte herefter afhængig af din hudplejerutine. Påfør over DNA Recovery Serum eller Gel Perfector (disse skal altid ligge nederst).
HVEM? Til hud med ujævn pigmentering, alderspletter eller solskader. Perfekt til ar og andre ujævnheder på huden som f.eks. efter akne eller irritationer. Virker lysnende og giver glød. Perfekt at anvende under Minerals for at give huden ekstra glød, da det indeholder mica, som umiddelbart giver et lysreflekterende boost. Et fugtgivende behandlende produkt, der giver glød.
Nøgle ingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, Argan olie, Lakridsrod Ekstrakt, Mica

Vejl. pris: 475 kr / 30 ml & pH 4.3

TTC f x340 Skin Restore Crème
99.33% All-Natural

HVAD? En beroligende og fugtgivende 24-timers creme med let tekstur. Virker adaptiv og tilpasser sig efter alle hudtyper og hudtilstande.
HVORNÅR? En 24-timers creme, som kan anvendes både morgen og aften.
HVORDAN? Påfør 1-2 pump i hånden og massér ind i ansigt, hals og decolleté. Kan anvendes over ethvert andet behandlende produkt eller serum, som du har i din hudplejerutine.
HVEM? Til dig, som vil have en helt naturlig 24-timers creme, der beskytter, fugtgiver og virker blødgørende på tør hud uden at føles tung. Denne antioxidantrige creme er velegnet til alle hudtyper, beskytter mod miljørelaterede skader, behandler fine linjer og har antiinflammatoriske egenskaber. Også velegnet til følsom hud.
Nøgle ingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, granatæble, solsikkeolie, Vitamin A, C,E & Pro-Vit A, Aloe Vera

Vejl. pris 465 kr / 50 ml & pH 4.3

TTC f x341 Luxuriant Crème
99.34% All-Natural

HVAD? En silkeblød, rig og plejende 24-timers behandlende og dybde- virkende creme, der også genopbygger huden uden at føles tung eller for fed. Luksuriøs og nærende, rig på E Vitamin og Omega 6.
HVORNÅR? En 24-timers creme, som kan anvendes både morgen og/eller aften.
HVORDAN? Påfør 1-2 pump i hånden og massér ind i ansigt, hals og decolleté. Anvend over behandlende produkt eller serum, som du har i din hudplejerutine.
HVEM? Denne fugtgivende creme plejer huden med arganolie og solsikkeolie, begge rige på E Vitamin og oliven blade, der reparerer og efterlader huden med en vidunderlig følelse. Den plejende, nærende formel er velegnet til en tør, dehydreret og stram hud. Luxuriant Creme er meget rig på potente antioxidanter, som bekæmper frie radikaler. Vil for mange hudtyper være det vigtigste produkt, da det tilpasser sig til dit miljø og tilbyder overlegen beskyttelse.
Nøgle ingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, Arganolie, Solsikkeolie

Vejl. pris 465 kr / 50 ml & pH 4.8

TTC f x330 Tightening Eye Serum
99.29% All-Natural

HVAD? Et meget let, gel-baseret serum skabt til at reducere hævelser og mørke rande i det følsomme område omkring øjnene. Virker også umiddelbart opstrammende, fugtgivende og kølende. En rig antioxidant blanding, inklusive superoxiddismutase.
HVORNÅR? Morgen og/eller aften.
HVORDAN? Påfør blot 1 pump på dit ringfinger, bland dette mellem dine to ringfingrer – det er rigeligt til begge øjne. Påfør produktet ved konturbenet i øjenområdet, ikke over øjenlåget. Tryk forsigtigt med “klaverfingrer” for at øge cirkulation og absorption. Du skal ikke massere produktet ind, da du vil have en opstrammende effekt.
HVEM? Velegnet til alle hudtyper, men specielt dem med hævelser, tunge øjne, poser og mørke rande. Virker opstrammende.
Nøgle ingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, Ris og sojabønne protein, Pullulan, æggehvideprotein, Gotu Cola Extrakt, Superoxide Dismutase

Vejl. pris 425 kr  / 15 ml & pH 4.3

TTC f x360 Natural Enzyme Peel & Masque 
99.34% All-Natural

HVAD? Enzymbaseret, helt naturlig og aktivt behandlende peel og maske i ét og samme produkt. En 2 i 1.
HVORNÅR? En gang om ugen som behandling.
HVORDAN? Påfør et generøst lag af masken på renset hud i ansigt, hals og decolleté. Lad virke i 2-5 minutter. (2 min. ved følsom og reaktiv hud.). Fjern med vand.
HVEM? Passer alle hudtyper. Denne enzymbaserede, helt naturlige peel er det bedste eksempel på adaptiv behandling. Hvad gør en enzympeeling? Den er dobbeltvirkende og fjerner døde hudceller, comedoner, tilstoppede porer og akne samtidig med, at den plejer, genopretter og fugtgiver i dybden. En unik kombination, der hjælper med at opnå en frisk, sund hud.
Nøgle ingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, Græskar, Papaya enzymer

Vejl. pris 425 kr / 120 ml & pH 4.3