PRIORI er adaptiv hudpleje

Prioris adaptive hudpleje er udformet til at “forstå” hudens komplekse kommunikationssystem – de subtile nuancer, der gør dig til dig. Alle Prioris produkter er producerede og udformet til at kunne aflæse og afkode hudens specifikke behov for fugt, beskyttelse og genopbygning. Da Priori anvender omsorgsfuldt fremstillede, avancerede nyheder indenfor bioteknologi, kan deres produkter levere det resultat, som specifikke hudtyper har behov for – det er adaptiv hudpleje.

Adaptive SUPERCEUTICAL Formulas

Produktserien er baseret på det avancerede bioteknologiske kompleks Q+SOD. Denne adaptive superceutical formel giver din hud synlige resultater i realtid. De komplekse produkter er ekstraordinære, da huden absorberer de dele af formlen, som den har brug for – når den har brug for det. Resultatet er en strålende, fugtgivet hud med forbedret struktur.

Q+SOD

HVAD? Højkoncentreret SOD (Super Oxid Dismutase) plus CoQ10.
HVAD GØR DET? Ultimativ antioxidantbeskyttelse i dagens miljø. Stræber efter at efterligne, hvordan hudens naturlige antioxidanter arbejder for at kunne reparere og beskytte vores celler – uden at irritere huden. Neutraliserer mitokondrier i vores celler.

CLEANSERS

Q+SOD fx210 Active Cleanser

HVAD? Superceutical, en avanceret men behagelig rensemælk.
HVORNÅR? Morgen (anvend 1 gang) & aften (anvend 2 gange, 1 gang fjerner urenheder
og makeup. 2 gang renser i dybden)
HVORDAN? Bland 1-2 pump af produktet i hånden med lidt vand, massér ind i ansigt/ hals/decolleté. Vask af med varm svamp/håndklæde og vand. Du kan føle en let prikkende fornemmelse, hvilket er normalt.
HVEM? Velegnet til dig, som vil have avanceret hudpleje, der arbejder på pigmentering og fine liner og rynker. Også velegnet til hud med akne.

Vejl. pris 375 kr / 180ml
pH 4.8

CORRECTORS

Q+SOD fx220 Brightening Serum

HVAD? Korrigerende, lysnende produkt til pigmentering, glød og klar hud.
HVORNÅR? Kan anvendes morgen og aften afhængig af behov, og hvilket resultat, man vil opnå. Kan også anvendes som nat-behandling.
HVORDAN? Anvendes efter rens og før fugtgivende produkt. Fordel 2 pump af produktet i hænderne og pres ind i huden, massér herefter ind i ansigt, hals og décolleté.
HVEM? Velegnet til dig, som vil bearbejde pigmentering, solskader og brune pletter på huden. Perfekt til postinflammatoriske hyperpigmenteringer og ar, behandling af grå, mat og træt hud.

Vejl. pris 795 kr / 30ml
pH 4.4

EYES

Q+SOD fx230 Eye Creme

HVAD? Avanceret behandlende øjencreme.
HVORNÅR? Morgen og/eller aften. Anvendes 1 gang pr. dag, og når huden er tilvænnet øges brug op til 2. gange pr. dag. Kan kombineres med LCA fx130 EYE SERUM, hvor den ene bruges om morgenen, den anden om aftenen.
HVORDAN? Påfør 1 pump på dit ringfinger, hvilket er rigeligt til begge øjne. Applicér produktet på øjenbenet, ikke over øjenlåget. Tryk forsigtigt med “klaverfingre” for at øge cirkulationen og få produktet at smelte ind i huden
HVEM? Velegnet til alle hudtyper, men især dig, som vil anvende avanceret hudpleje. Perfekt til at bearbejde fine og dybere linier, rynker, pigmentering og forbedre hudstruktur. Beskytter også det følsomme øjenområde mod ydre skadelige påvirkninger.

Vejl pris 775 kr / 15 ml
pH: 4.4

HYDRATORS

Q+SOD fx240 Moisturizing Creme

HVAD? Rig 24 timers fugtgivende creme med let tekstur.
HVORNÅR? Morgen og aften – kan anvendes som en 24 timers creme. En rig creme med let tekstur, som virker korrigerende og fugtgivende.
HVORDAN? Påfør og fordel 1-2 pump i hånden og massér ind i ansigt, hals og decolleté. Anvendes over dit serum og/eller korrigerende produkt.
HVEM? Velegnet til både en normal, dehydreret eller tør hudtype. Har en rig base, hvilket gør cremen perfekt til behandlende, genfugtende creme. Visse vil foretrække cremen som natcreme, men den fungerer også udemærket som dagcreme – valget er dit.

Vejl. pris 775 kr / 50ml
pH 4.4

DNA Enzyme Complex

HVAD? 3 naturlige kilder til reparerende DNA enzymer, der efterligner dem, som findes i vores hud. De 3 naturlige kilder er: blå/grønne alger, mikrobe og sennep-frø ekstrakt, der levereres via et liposom.
HVAD GØR DET? Opfører sig præcis som vores egen huds DNA-enzymer bør gøre; skærer væk og reparerer skader på hudens DNA.

DNA – CORRECTION

DNA fx221 Recovery Serum

HVAD? DNA reparerende serum. Et boost og en “forsikring” til din hud helt ned til celleniveau.
HVORNÅR? Påføres både morgen og aften direkte efter rens, da det er et vandbaseret produkt, og under dit korrigerende produkt.
HVORDAN? Påfør 1-2 pump i hånden, pres produktet ind og massér herefter produktet ind i huden. Applicér altid et rigere eller oliebaseret produkt efter dette.
HVEM? Velegnet til alle hudtyper og hudtilstande. Bearbejder solskader, ardannelser og virker reparerende ned til celleniveau. Velegnet til dig, som vil have et helt oliefrit, fugtgivende produkt.

Vejl. pris 895 kr / 50ml
pH 6.4

PRIORI ADAPTIVE CORE FORMULAS