FEED YOUR SKIN with SUPERFOOD

Hudens barrierefunktion er baseret på en hårfin balance mellem “gode” og “dårlige” bakterier. De “gode” bakterier holder huden hydreret og modstandsdygtig over for ydre miljøbelastninger, såsom forurenende stoffer. Præ-biotika er brændstoffet eller fødekilden til Pro-biotikaen, der naturligt lever på hudens overflade, hvilket gør at hudvenlige, gode bakterier kan blomstre og fremme en sund, næret og frisk hud. ELEMIS lancerer nu fire nyheder i den allerede meget vellidte og omtalte superfood-serie.

Superfood Kefir-Tea Mist – fugtgivende mist

Plejende og behandlende 4-i-1-mist beriget med antioxidantrige Superfoods, som Rooibos Te ekstrakt og Fermenteret Kefir, der hjælper med at berolige huden og give den en mere klar hudtone. Økologisk Aloe Vera, kokos-vand og en naturlig præ-biotika hjælper med at balancere huden, og efterlader den fugtet med en sund naturlig glød. Superfood Kefir-Tea Mist er en koncentreret behandlingsmist, som kan anvendes som toner, primer og setting spray men også som fugtgivende “on the go” mist, der revitaliserer huden og giver en frisk og sund udstråling.

Vejl pris 345 kr, 100 ml

Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator – Plejende ansigtspeeling

Nærende ansigtspeeling spækket med antioxidantrige Superfoods fra solbær, nordiske blåbær og sort te ekstrakt. Peelingen forvandles fra en plejende syltetøjs-gelé-lignende konsistens til en lysnende ansigtspeeling. Bæredygtigt fremskaffede solbær med deres eksfolierende frugtmasse peeler effektivt men forsigtigt døde hudceller væk, og huden fremstår mere glat og strålende.

Rek pris 375 kr, 50 ml

Superfood Vital Veggie Mask – nærende grøn Præ-Biotika maske

Giv huden næring med denne plejende, nærende maske, der indeholder en blanding af grønne vegetabilske ekstrakter og kraftfuldt næringsrige frøolier. Formlen består af økologisk Aloe Vera juice og Omega fedtsyrer fra hørfrø, broccoli og avokado-olier, som fungerer plejende og fugtgivende. Indeholder også C-Vitamin & frugtsyrer, der efterlader huden med en øjeblikkelig strålende glød.

Vejl. pris 395 kr, 75 ml

Superfood Berry Boost Mask – Rensende Præ-Biotika Bærmaske

En detox til huden. Rensende maske, som hjælper med at balancere T-zonen, samtidig med at antioxidanter og frugtsyrer giver en frisk og genoplivet hud. Indeholder en innovativ blandning af antioxidantrige bærekstrakter, som tilfører huden kraftfulde antioxidanter og kornolier, der er rige på Omega. Tilfører huden næring i dybden, og brasiliansk ler hjælper med at absorbere overflødig olie og urenheder i T-zonen.

Vejl. pris 395 kr, 75 ml