Shay Mitchell i front for Buxom og verdens første plumpende pudderlæbestift

PillowPout Creamy Plumping Lip Powder  har en ultralet men samtidig heldækkende formel med en semi-matt finish. Indeholder plejende, fugtgivende mangofrøolie og E vitamin kombineret med kølende mentol og pirrende peptider, der plumper og tilfører volume til læberne – helt uden at forårsage irritation. Den ultralette wet-powder tekstur gør dette højpigmenterede læbestift utroligt alsidigt. Du kan nemt justere det ønskede farveniveau og intensiten. Skru´ bare låget af, find svamp-applikatoren og påfør direkte på læberne fra side til side. Vrid på låget igen for at genlade spidsen med mere farve. Vær opmærksom på, at farven sidder i låget.                                                                                                           For at skabe en omvendt ombré effekt, applicér så en lysere nuance af PillowPout Creamy Plumping Lip Powder i yderkanten af læberne og udfyld med en mørkere farve i midten af læberne. 

PilllowPout Creamy Plumping Lip Powder findes i 10 farver, fra lys rosa til den mest vovede røde.

Rek pris 225 kr, 1 g