Ny serie fra Löwengrip – Instant Glow

Isabella Löwengrip, kreativ chef, fortæller her om de tre nyheder.

Cleansing Foam
“Jeg elsker følelsen af en meget skummende ansigtsrens. Den fjerner effektivt makeup og rengør i dybden – uden at irritere huden. Formlen er meget mild, og resultatet bliver en silkeblød hud med flot glød”

Serum Drops
”Serummet er en helt fast og naturlig del af min hudplejerutine, da det tilfører en sund glød og masser af fugt. Desuden hjælper serummet mig med at få en glattere base til min makeup.”

Wipped Cream
”Den perfekte base før makeup. Ansigtscremen indeholder indkapslet C-vitamin, der udjævner hudtonen og hudstrukturen og giver også en flot glød. Cremens konsistens er helt fantastisk – som let pisket fløde.”

 

Cleansing Foam

Multifunktionel ansigtsrens med en meget skummende formel. Virker dybderensende og fjerner snavs, urenheder og makeup uden at virke irriterende på følsom hud. Stimulerer kollagen-syntesen og bidrager til en mere jævn hudstruktur med øget spændstighed. Forbedrer sidst men ikke mindst hudens mikrocirkulationen, og efterlader huden frisk med en fin glød.

Rek pris 220 kr, 150 ml

Lanceres i uge 7.

Serum Drops

Serum, der giver en fantastisk flot glød og hjælper med at holde huden gennemfugtet og opretholde sin vitalitet. Giver en glattere hudstruktur og tone, og øger cellefornyelsen. Beriget med Nicotinamid og Niacinamid, der forbedrer hudens elasticitet og glød ved at stimulere kollagen-syntesen. Hyaluronsyren i serummet hjælper med at bevare hudens naturlige barrierefunktion, samtidig med at den behandler og forebygger fugttab. Resultatet bliver en strålende hud, hvor fine linjer reduceres, og huden føles gennemfugtet.

Rek pris 395 kr, 30 ml

Lanceres i uge 7.

 

 

Wipped Cream

En 24-timers creme, der giver huden flot glød, beroliger og beskytter mod oxidativ stress og giver samtidig en glattere, jævnere og fyldigere hudstruktur. Virker aktivt for at beskytte huden mod skadelige miljø-påvirkninger. Indeholder en mikro-shimmer, der understreger hudens naturlige glød. Beriget med Nicotinamid og Niacinamid, der forbedrer hudens elasticitet og gør den strålende. Stimulerer kollagensyntesen for mærkbar fylde, struktur og omgivende støttevæv. Hyaluronsyren i cremen hjælper med at bevare hudens naturlige barrierefunktion, samtidig med at den giver intensiv pleje og modvirker fugttab. Resultatet bliver en strålende hud, hvor fine linjer reduceres, og huden føles gennemfugtet.

Rek pris 379 kr, 50 ml

Lanceres i uge 7.