Nyheder fra The Ordinary

The Ordinary er en serie produkter, som løbende udvikles, og som tilbyder etablerede, effektive, kliniske teknologier, skabt for at sætte fokus på prisvenlighed og ærlig kommunikation inden for hudpleje. Formålet med varemærket er at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form. Dets løfte er banebrydende, ikke hvad angår de etablerede teknologier, som anvendes, men i sin ærlighed og integritet.

The Ordinary blev til for ikke at lade almindelige teknologier fremstå som innovationer.

 

 

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

10-minutters eksfolierende ansigtsbehandling

Med 30% alfa hydroxisyrer (Glycol-/Mælk-/Vin-/Citron-), 2 % beta hydroxisyre (Salicylsyre), hyaluronsyre, copolymerer, Vitamin B5, sort gulerod og tasmansk peber. Alfa hydroxisyrer (AHA) eksfolierer hudens yderste lag for at opklare og udglatte hudoverfladen. Beta hydroxisyre (BHA) eksfolierer også huden med den yderligere funktion at modvirke tilstoppelser. Denne kombinerede 32% AHA/BHA formular giver huden en dybere eksfoliering og virker dermed mod urenheder og for øget glans.

LÆS MERE …

100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil

Denne antioxidantrige olie udvindes fra Marulatræets frugters kerner, og omtales tit som en ”luksusolie”. Den består mest af oliesyre og linolsyre, men indeholder også procyanidin, catechiner og flavonoider. Marulaolie indeholder antioxidanter, som genfugter huden og hjælper med til at genoprette hudens naturlige glød. Denne formular er uraffineret og indeholder kun koldpresset jomfruelig afrikansk Marulaolie.

LÆS MERE …

Hyaluronic Acid 2% + B5

En fugtgivende formular med ultra-ren, vegansk hyaluronsyre
Hyaluronsyre (HA) kan tiltrække op til 1000 gange dens vægt i vand. Størrelsen på HA-molekylet er afgørende for, hvor langt ned i huden det når. Formularen indeholder en kombination af HA med både lav, middel og høj molekylvægt, og næste generations HA polymerer. Sammen indgår HA-ingredienserne i en koncentration på 2% og kombinationen giver genfugtning i dybden. Genfugtningen af hudoverfladen styrkes yderligere gennem Vitamin B5.

LÆS MERE…

Granactive Retinoid 2% Emulsion

Tidligere version: Advanced Retinoid 2%
Denne formular kombinerer to former af næste generations retinoid-aktive emner:
a) En koncentration på 2% af Granactive Retinoid, som er et kompleks af opløseligt Hydroxypinacolone Retinoate (HPR). HPR er en avanceret form for retinoid, som faktisk er en ester af retinsyre, der giver en bedre effekt mod tegn på ældning end retinol, retinylpalmitat og næsten alle andre former for retinoid;
b) En stabil form af rent retinol i et beskyttende kapselsystem, som understøtter både leveringen og effekten af Granactive retinoid.

LÆS MERE …