SUPERFOOD™ SERIEN

I hver formel kombinerer ELEMIS den rene kraft fra koncentrerede Superfoods med videnskab og ekspertise.
Det beskyttende Præbiotika kombineres i de forskellige produkter med et Superfood-komplex for at give huden et sundere udseende, hvilket resultere i øget elasticiet og vitalitet.

SUPERFOOD FACIAL WASH

Nærende ansigtsvask, der virker revitaliserende og forfriskende samtidigt med at den renser huden i dybden. Formlen består af næringsrige superfoods, der tilbyder en afbalanceret blanding af aktive ingredienser og giver huden en smuk og frisk finish. Avocado, broccoli og græskarolie kombineret med naturlige præbiotika balancerer hudens dyrebare mikroflora, mens hvedegræs, grønkål og brændenælde giver huden et klarere, lysere og mere strålende udseende.

Vejl. pris 355 kr, 150 ml

SUPERFOOD FACIAL OIL

En 100% naturlig blanding af 9 forskellige højkoncentrerede superfoods, der forsyner huden med næring, antioxidanter og omegarige olier. Den lette konsistens efterlader din hud afbalaceret med sund og strålende glød uden at føles fedtet.
Fugtgivende og antioxidantrige superfoods som broccoli og agurkefrø, kombineret med valmuefrø, hørfrø og macadamiaolie, der er rig på essentielle fedtsyrer og består af omega, 3, 6 og 7. Kinaradise og broccolifrøolie absorberes let af huden og tilfører den næring indefra og ud.

Vejl.  pris 575 kr, 15 ml

SUPERFOOD DAY CREAM

Dagcreme med antioxidantrige olier og vitaminrige superfoods, der fylder huden med vital fugtgivende næring. Beskyttende præbiotika i komination med superfoods udvundet af ingefær, matcha te og goji bær sørger for at hudens naturlige økosystem afbalanceres og styrkes. Huden får en god beskyttelse mod ekstern miljøpåvirkning og opleves blødere, mere spændstig og vitaliseret.

Vejl. pris 565 kr, 50 ml

SUPERFOOD NIGHT CREAM

Omegarig natcreme, der afbalancerer og fugtgiver tør hud med et nærende superboost bestående af beskyttende præbiotika og koncentrerede superfoods fra korn, quinoa og sød mandel mælk. Hudens beskyttende barriere genopfyldes i løbet af natten med fugt og lipider, hvilket gør huden blødere og mere revitaliseret.

Vejl. pris 595 kr, 50 ml