THE ABNORMAL BEAUTY COMPANY, DECIEM er landet i Danmark.

Først ude er NIOD.
A range of skincare for the hyper-educated is here!

”Our humility and persitstence have allowed us to create NIOD with only a single genetic commitment -to be at the very edge of science without regards to brands, trends, criticisms and words. This commitment means that NIOD will always have a narrow audience that appreciates a genuine commitment to true quality and innovation -an audience interested by truth and accountability” –Brandon Truaxe, Founder

HYDRATION VACCINE

Fugtgivende creme, der lægger sig som en beskyttende hinde på huden for at modvirke tab af NMF (Natural Moisturizing Factors), samtidig med at den lader huden ånde. NMF, der i stor udstrækning består af aminosyrer og mineraler og er hudens naturlige forsvar mod fugttab. Denne creme arbejder for at styrke hudens NMF og dermed hjælpe huden med at opbygge fugten indefra i stedet for at påføre den overfladisk. Øget NMF har vist sig at kunne få huden til at se 20 år yngre ud bare ved at påfylde de naturlige vandniveauer.

LÆS MERE OM HYDRATION VACCINE (HV) HER …