Boost din hudplejerutine med Pro-Collagen Marine Oil.

Noella Gabriel, grundlægger og skaber af ELEMIS, præsenterer Pro-Collagen Marine Oil –  et længe ventet produkt, der supplerer den prisbelønnede serie Pro-Collagen perfekt.

Denne kraftfulde olie har en formel bestående af en trio af alger, specielt udvalgte for sine effektive egenskaber. Noella har baseret denne olie på Pro-Collagen seriens kraftfulde formel og har skabt en dynamisk kombination af ingredienser, der beskytter og udfylder huden med fugt og næring samt reducerer linjer og rynker. Effekten er både øjeblikkeligt og langsigtet resultat.

Vejl. pris 745 kr / 15 ml

Kelp

Kelp er en type af brunalger, der vokser i undervandsskove. Denne alge nærer intenst og er rig på vigtige mineraler og vitaminer.  En sand superfood til huden, der hjælper med at styrke hudens egne vitale naturlige processer.

Padina Pavonica

Padina Pavonica aktiverer calciumindholdet, som beskytter og understøtter hudens cellulære struktur, styrker epidermis og giver huden et ungdommeligt og mere fast udseende.

Gylden tang

Hjælper med at beskytte huden mod ydre påvirkninger.

Hvid valmuefrøolie

Denne koldpressede olie er dyrket i England. Giver næring og udfylder huden med fugt, sørger også for at andre aktive ingredienser nemmere trænger ind i dybden af huden.

Abessinsk olie

Abessinsk olie dyrkes i England og er rig på essentielle fedtsyrer, der hjælper til at give huden en mere glat og jævn overflade.