Denne nye innovative foundation giver en naturlig mat finish uden at føles tung. Den har en ultra-glat, silkefin tekstur som uden proplemer påføres på huden for perfekt skræddersyet dækkeevne.

12 – timers holdbarhed Højpræsterende foundation som er klinisk bevist til at sidde som den skal i hele 12 timer.*

Lader huden ånde Lad din hud ånde med denne vægtløse formel som ikke tilstopper porerne eller forårsager udbrud. Ikke-komedogen.

90% vitaminer og mineraler  Formuleret med hudplejende ingredienser for at fremme en sund hud. Klinisk bevist at den forbedrer hudens klarhed, reducerer synligheden af porer og kontrollerer at huden ikke skinner.* *Baseret på et uafhængigt amerikansk klinisk studie af 32 kvinder

Core Coverage Brush

Den sammenklappelige Core Coverage Brush har en kombination af tæt siddende syntetiske hår i mitdten og lettere hår rundt om for en perfekt dækkeevne med airbrushed finish. Egner sig perfekt til at påføre barePRO Foundation. Påføring med Core Coverage Brush med fejende bevægelser over ansigtet.

Alternativt anvender du den foundationpuf som medfølger. Anvend svampsiden for hurtigt at få fuld dækkeevne og den anden side for en lettere dækkeevne og “touch ups” i løbet af dagen.